Přeskočit na obsah

Upravili jsme ceny

Naším cílem je vaše pohodová  a ničím nerušená dovolená. Dbáme na to, aby jste se u nás cítili opravdu dobře a během své dovolené si u nás odpočinuli a načerpali energii. V chalupě je hostům k dispozici plně vybavená kuchyně, čisté ložní prádlo a ručníky, TV, free wi- fi, dřevo do krbových kamen, zahradní domek, bazének, venkovní ohniště a gril, prostorná zahrada v létě plná malin a rybízů aj.

Vždy u nás  máte k dispozici i dostatečné zásoby čistých utěrek, houbiček na nádobí (ne jen 1), tablety do myčky, různé mycí prostředky na nádobí  a dostatek toaletního papíru. Různé čaje a mletá káva. V přízemní koupelně najdete pračku, kterou vůbec neinzerujeme, ale můžete ji kdykoliv  použít v případě, že si děti nečekaně ušpiní oblečení.

Co však dnešní doba přinesla nového je zvýšení energií.  Snížili jsme  ceny za pobyt aniž bychom ubírali na kvalitě. Nově se energie budou odečítat dle reálné spotřeby.  Záleží pouze na Vás,  jak s energiemi nakládáte a proto již nejsou součástí pobytu

Chalupa je výborným startovacím místem pro další výlety. Výhled do lesa, zahrady a na louky. Užijte si odpočinek a relax.

Chalupa lipno, rodinná dovolená

Ps.Svátky jara se blíží. Ještě nevíte kam na Velikonoce, rezervujte v Chalupa Lipno.